MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Modele declaratii

Informare privind modelul declarațiilor pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei

09 noiembrie 2020 - Declarație pe propria raspundere - formular on-line

                                  Declaratia pe propria raspundere - model pdf

 

15 mai 2020 - Model declaratie NOU - stare de alerta -->>  descarca aici

Informare privind modelul declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020

Ministerul Afacerilor Interne a publicat modelul declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2/21.03.2020.

Am preluat de pe pagina  https://stirioficiale.ro/, modelul declarației pe proprie răspundere, care a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate.

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului. 

Deasemenea declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf (de mână), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografierea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.