MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Dragi medieșeni,

Deși pandemia COVID 19 a creat în ultimii ani numeroase neplăceri în întreaga comunitate, cauzate de restricțiile impuse pentru prevenirea și combaterea acesteia, întreaga administrație publică locală s-a adaptat noilor condiții și a continuat să administreze problemele curente ale municipiului, dar și să atragă fonduri extrabugetare.

Astfel, dacă în anii anteriori au fost depuse și câștigate proiecte din fonduri europene și guvernamentale de aproximativ 200 de milioane de euro, în acest an va putea fi văzută efectiv desfășurarea lucrărilor pentru implementarea acestor importante proiecte, având drept scop principal dezvoltarea municipiului nostru.

Vă mulțumesc pentru întreaga susținere pe care o arătați și vă asigur de deschiderea mea în ceea ce privește găsirea unor soluții cât mai eficiente pentru modernizarea Mediașului, bazate pe dialogul între administrație și cetățeni. Vă doresc fiecăruia dintre dumneavoastră multă sănătate și vă îndemn să respectați în continuare normele sanitare și sociale, pentru siguranța întregii comunități!

        Gheorghe Roman,
Primarul Municipiului Mediaș