MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027

varianta finala

varianta finala

Primăria Municipiului Mediaș a realizat „Strategia de dezvoltare durabilă a municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027“, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „ Resurse Integrate pentru o Dezvoltare Locală Sustenabilă”.

Acest amplu document începe cu  radiografierea  stării actuale a orașului nostru. Datele, analizate apoi de către o echipă de experți cu experiență relevantă în domeniul elaborării de strategii de dezvoltare locală, au condus la elaborarea propriu-zisă a "Strategiei de Dezvoltare" și a portofoliului de proiecte.

Puteți accesa documentele apăsând pe link-urile următoare :

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027 - varianta finala

Strategia Smart City Mediaș orizont 2027 - varianta finală

Strategia de Dezvoltare Durabila a Mun Medias perioada 2021-2027-SIDU varianta finala aprobata ADR Centru

 

Urmatoarele documente s-au aflat in consultare in perioada elaborarii strategiei, si pe aceasta cale mulțumim tuturor celor care au răspuns apelului și ne-au trimis observațiile și opiniile proprii pe care am căutat să le integrăm in varianta finală.

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027, inclusiv portofoliul de proiecte – varianta consultativă

Sumarul Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027, inclusiv portofoliul de proiecte– varianta consultativă

Portofoliul de proiecte – varianta consultativă