MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Dragi medieșeni,

Ne aflăm în pragul unui moment extrem de important și emoționant pentru municipiul nostru, dat fiind faptul că la începutul lunii iunie aniversăm 756 de ani de la prima atestare documentară a Mediașului. Doresc să transformăm această ocazie într-un prilej de sărbătoare pentru întreaga comunitate medieșeană, deoarece în aceste clipe este important să fim cu toții mândri de trecutul nostru, având speranța într-un viitor cât mai bun.

Pentru a sărbători așa cum se cuvine acest moment solemn și festiv al Mediașului, vă invit să participați în perioada 2 - 4 iunie la amplul program pregătit de către municipalitate, care cuprinde numeroase manifestări culturale, sportive și artistice, special create pentru a evoca și a celebra valorile, tradițiile și identitatea orașului nostru.

Este foarte important pentru noi, medieșenii, să rămânem aproape unii de alții, într-o perioadă în care municipiul se dezvoltă mai mult decât oricând, datorită în primul rând, fondurilor extrabugetare accesate și câștigate de către municipalitate. Sunt conștient că aceste investiții majore cauzează și disconfort, dar trebuie să avem înțelegere că această etapă nu poate fi evitată, având în vedere amploarea și diversitatea lucrărilor efectuate în municipiul nostru, cu scopul modernizării și dezvoltării Mediașului, pentru bunăstarea tuturor locuitorilor.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și vă asigur că, împreună cu echipa formată, vom continua să facem tot ce este necesar pentru ca Mediașul să fie un oraș cât mai atractiv, de care să fim mândri!

La mulți ani, Mediaș! La mulți ani, medieșeni!

 

Gheorghe Roman,

Primarul Municipiului Mediaș